Bedrijfsinformatie

Milieubewuste bedrijfsvoering
Glashandel Sneek BV streeft naar verdere verbetering van haar milieubewuste bedrijfsvoering. Gezien onze beperkte kantoorruimte zijn de te behalen voordelen daar relatief klein, maar in opslag en transport kiezen wij bewust voor een milieubewuste bedrijfsvoering.  Hierdoor hopen wij de CO2-voetafdruk te verkleinen, het versterken van het milieubewustzijn van de medewerkers en het vergroten van de duurzame inkoop.

  • Minder drukwerk
  • Duurzame inkoop geïntensiveerd
  • Verwarmen van ons bedrijfspand door middel van aardwarmte
  • Zoveel mogelijk afvalstromen binnen ons bedrijf worden gescheiden afgevoerd
  • Onze vrachtwagens voldoen aan de Euro 5 emissienorm.

 

Doelstelling
Glashandel Sneek wil servicegericht en een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Het gehele traject van inkoop, opslag en het transport hebben wij in eigen beheer waardoor een goede service kan worden geboden.
Het is onze missie om service en kwaliteit te bieden.

 

Visie
Wij willen ons meer gaan richten op groen glas deze producten zijn extra isolerend en kunnen dus mee helpen aan een energiezuiniger verbruik. Tevens is Glashandel Sneek een erkend inzamelpunt voor afvalglas (VRN) zo wordt voorkomen dat ons glas in het milieu terecht komt. Door het glas in te zamelen wordt het glas op een verantwoorde wijze hergebruikt. Klik HIER voor meer informatie over de Vlakglas Recycling Nederland.

 

 

logo vlakglasrecycling