+31(0)515 412853 info@glashandelsneek.nl
Subsidie
home    >   Subsidie

Duurzaamheidssubsidie

Overheden en banken zien steeds meer de voordelen in van een “Nul op de energiemeter” woning. De bewoner heeft lage woonlasten door een bijzonder lage energierekening. Daardoor zijn overheden bereid hiervoor een duurzaamheidssubsidie te geven.

 

Extra hypotheek-ruimte

Hypotheekverstrekkers bieden haar klanten bij een “Nul op de energiemeter” woning zelfs € 27.000,- extra hypotheek-ruimte . Daarmee wordt een duurzame woning met “groenglas” voor iedereen bereikbaar.

 

Subsidieregeling energiebesparing eigen huis

Bent u woningeigenaar en heeft u voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen uitgevoerd? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

 

Subsidieregeling via het Duurzaam Bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket is een digitaal en fysiek loket waar inwoners en ondernemers terecht kunnen voor al hun vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Vanaf de website worden bezoekers geïnformeerd, geadviseerd en gestimuleerd op gebied van duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Het Duurzaam Bouwloket  treedt hierbij op als onafhankelijke intermediair tussen overheid en bedrijfsleven.

 

Contact

Glashandel Sneek B.V.
Smidsstraat 18
8601 WB Sneek
T  +31(0)515 412853
F  +31(0)515 411866
E  info@glashandelsneek.nl

Volg ons op